Onze Vakantiewoning

In een gezelschap van maximaal 8 personen kunt u komen logeren in onze vakantiewoning  “BuitenGewoon Libeek”. Dit bijzondere verblijf is gelegen in het mooie Heuvelland, in een klein gehuchtje genaamd Libeek. Onze karakteristieke boederijwonining is voozien van alle luxe in combinatie met de vele authentieke elementen die bewaard zijn gebleven.

Woonkamer

Via de voordeur komt u in de hal, voorzien van een authentieke tegelvloer en de nog originele houten trap. Van hieruit komt u in de woonkamer met open doorgang naar de leefkeuken. Terwijl de kookliefhebbers van het gezelschap een uitgebreid diner bereiden, kan de rest een wijntje drinken of een gezelschapsspelletje spelen aan de grote boerentafel in het midden van de keuken. Door middel van twee openslaande deuren heeft u contact met de tuin. De sfeervol ingerichte woonkamer met lekkere zithoek, nodigt uit tot lekker lounchen.

Keuken

De authentieke stalplafonds en het stalraampje geven de keuken een bijzondere touch. Verder is de keuken voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasser, heteluchtoven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en staafmixer. Tevens is er een extra koelkast met vriesvak aanwezig.

Keukenlinnen, koffie, thee en andere keukenbasics zijn aanwezig zodat het genieten gelijk kan beginnen. In een aparte ruimte aangrenzend aan de keuken bevindt zich een wasmachine, wasrek, strijkplank en strijkijzer. Hier bevindt zich tevens een afzonderlijk toilet.

Slaapkamers

De trap in de hal leidt u naar de eerste en tweede verdieping. Op de eerste verdieping vindt u een luxe badkamer, voorzien van o.a. regendouche en infra rood sauna. Via de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers, voorzien van twee Scandinavische boxsprings (180x200cm).

Op de tweede verdieping bevinden zich eveneens een luxe badkamer en twee tweepersoonsslaapkamers, voorzien van twee Scandinavische boxsprings (160x200cm).

De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Badkamers

Onze vakantiewoning beschikt over twee luxe badkamers. Deze badkamers zijn voorzien van een duurzame regendouche voor een heerlijk wellness moment, een badmeubel en een toilet. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een infra rood sauna, zodat er heerlijk ontspannen kan worden.

Tuin

Het mag binnen dan wel heerlijk vertoeven zijn, maar buiten krijgt u pas het echte “BuitenGewone”-gevoel. Vanuit de grote privétuin, die gelegen is op het zuiden, heeft u een prachtig uitzicht op de mooie fruitgaard. Als u in het juiste seizoen komt, kunt u ook nog eens de heerlijke kersen en appels proeven die groeien aan de fruitbomen.

Faciliteiten

Onze vakantiewoning beschikt over twee luxe badkamers. Deze badkamers zijn voorzien van een duurzame regendouche voor een heerlijk wellness moment, een badmeubel en een toilet. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een infra rood sauna, zodat er heerlijk ontspannen kan worden.

De keuken is ingericht met vaatwasser, combimagnetron, oven, ruime koelkast, keramische kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, staafmixer en voldoende servies- en pannengoed. Tevens is er een extra koelkast met vriesvak aanwezig. Vaatwastabletten, afwasmiddel, keukenpapier en vuilniszakken zijn voldoende aanwezig, evenals koffie en thee. Een wasmachine is aanwezig.

Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt. Keukenlinnen is voldoende aanwezig. Per persoon ligt er 1 handdoekenpakket klaar. Het handdoekenpakket bestaat uit 1 grote handdoek en 2 kleine handdoeken.

De privé tuin (gesitueerd op het zuiden) heeft een prachtig uitzicht op onze fruitplantage. Deze is voorzien van een hardhouten tuintafel, tuinstoelen en een parasol / schaduwdoek.

Gratis gebruik van Wifi.

Onze vakantiewoning is huisdier- en rookvrij. Buiten op het terras is roken toegestaan.

Er zijn 4 privé parkeerplekken aanwezig.

Uiteraard is er de mogelijkheid om uw fietsen afgesloten te stallen. Ook het opladen van elektrische fietsen is mogelijk. Het is niet toegestaan om deze in de vakantiewoning te stallen.

Check in vanaf 15:00 uur

Check out tot 10:00 uur

BuitenGewoon Libeek

Libeek 14

6265 NE Sint Geertruid

Mail: info@buitengewoonlibeek.nl

Tel: + 31 (0)6 12 54 19 22